در حال بارگذاری ...
ویژگی مخفی اندروید

در صورتی که نحوه پین کردن صفحه اسکرین در گوشی های اندرویدی را بلد باشید، می توانید از حریم خصوصی خود محافظت کنید. تصور کنید یکی از دوستان یا اعضای خانواده، از شما درخواست کرده که گوشی خود را به آن ها قرض دهید تا به عنوان مثال تماس بگیرند. مطمئنا، خوشحال می شوید از اینکه بتوانید کاری برای دوست خود انجام دهید. اما گاهی ممکن است اپلیکیشن خصوصی، عکس های محرمانه یا چیز های دیگری در گوشی خود داشته باشید که مایل نباشید دیگران آن ها را ببینند.

همچنین تصور کنید، کودکی در حال بازی کردن یا انیمیشن دیدن با گوشی شماست و اشتباهی کاری با تلفن انجام می دهد که منجر به ضرر شما می شود. بنابراین، چه اطلاعات مخفی داشته باشید چه نه، نگران نباشد. در بهترین گوشی های اندرویدی تنظیماتی مخفی قرار گرفته است که این مشکل را  به راحتی حل می کند.

برای اطلاع از نحوه پین کردن صفحه نمایش در اندروید به ادامه مطلب مراجعه کنید.

نحوه پین کردن صفحه در اندروید

هر وقت بخواهید اسکرین گوشی خود را به برنامه خاصی محدود کنید، قابلیت پین کردن صفحه را امتحان کنید. این قابلیت کمی شبیه به حالت Guided Access آیفون است. این پین کردن، اسکرین گوشی را روی یک برنامه خاص قفل می کند و هر وقت که پین را بردارید قفل آزاد می شود.

1.ابتدا وارد تنظیمات موبایل شوید و در پایین روی رمز عبور و امنیت (Password & security) ضربه بزنید.

Password & security

2. گزینه System Security را انتخاب کنید و بعد از آن به پایین بروید و Screen pinning را انتخاب کنید.

Screen pinning

3. گزینه Screen pinning را روشن کنید.

4. اپلیکیشن مورد نظر را باز کنید و روی دکمه Recents ضربه بزنید( که برنامه های اخیر استفاده شده را نشان می دهد). سپس روی سه نقطه بالای اپ ضربه بزنید و پین را انتخاب کنید. با این کار صفحه گوشی شما روی این برنامه قفل می شود.

Recents

5. هر وقت خواستید پین برنامه را بردارید هر دو دکمه Recents و Back (دکمه ای که برنامه های اخیر را نشان می دهد و دکمه ای که برای بازگشت به صفحه قبل استفاده می شود) را به طور هم زمان فشار داده و نگه دارید.

Recents و Back

نحوه تنظیم حالت مهمان در اندروید

ممکن است نخواهید همه برنامه ها را برای استفاده از یک برنامه محدود کنید. در این حالت می توانید از حالت مهمان (Guest mode) استفاده کنید.

حالت مهمان اندروید در اصل یک پروفایل دوم است که در تلفن شما ایجاد می شود. در حالی که این حالت، حساب‌ها، برنامه‌ها، عکس‌ها و تاریخچه مرورگر شما را از دید دیگران مخفی نگه می دارد، به تلفن شما اجازه می دهد به طور کامل کار کند.

1. ابتدا وارد تنظیمات شوید و در پایین Users & Accounts را انتخاب کنید. چنانچه این گزینه برای شما وجود ندارد System را پیدا کنید و به قسمت Advanced بروید.

Users & Accounts

2. روی Multiple users ضربه بزنید.

Multiple users

3. در پایین لیست، Guest را انتخاب کنید و سپس آن را تایید کنید. با این کار تلفن شما به یک حساب مهمان تبدیل می شود.

Guest

4. برای بازگشت به حالت قبل دوباره به Multiple users بروید و سپس  your username را در بالای لیست انتخاب کنید.

و تمام! این دو حالت می توانند گوشی شما را در صورت تحویل آن به کاربر دیگری ایمن نگه دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه