فلش بک: iOS 4 قابلیت های چند وظیفه ای، FaceTime و سایر ویژگی های مهم را به آیفون 4 اضافه کرد

فهرست مطالب

مقالات فلش بک اغلب تمرکز بر ویژگی های سخت افزاری دارند. به عنوان مثال در این فلش بک قصد داریم درباره آیفون 4 صحبت کنیم. آیفون 4 هنگامی که عرضه شد، شامل نمایشگر جدید رتینا و دوربین ارتقا یافته بود و جنس آن از شیشه و فریم فلزی بود.

آیفون 4 با سیستم عامل iOS 4 عرضه شد و به علت داشتن اولین دوربین جلوی اپل از تماس تصویری پشتیبانی کرد. راه اندازی iOS 4 دستگاه های کاربران اپل را بهتر کرد.

اوایل نام این نرم افزار iPhone OS بود. ماه ها بعد از آن اپل در سال 2010 آیپد را عرضه کرد. بعد از این عرضه اپل نام OS را به iOS تغییر داد تا تمام آی دیوایس هایی که از آن استفاده می کردند را پوشش دهد. در حال حاضر ما نرم افزار iPadOS، tvOS و غیره نیز داریم.

بزرگ ترین تغییری که در این پلتفرم ایجاد شده بود ویژگی چند وظیفه ای بود. این روش همانند چند وظیفه ای اکنون نیست. در iOS 4 این ویژگی به این صورت بود که وقتی از برنامه ای خارج می شدید، اجرای آن در حالت ذخیره متوقف می شد تا زمانی که به آن بازگردید. بنابراین، برنامه در پس زمینه کاری انجام نمی داد.

برخی از برنامه ها مجاز به انجام برخی کار ها بودند. مثلا، آی پاد (برنامه پخش کننده موسیقی بومی) و پاندورا می توانستند به پخش موسیقی در پس زمینه ادامه دهند و سایر فعالیت های پس زمینه شامل تلفن اینترنتی و ماهواره ای می شد.

iOS 4 قابلیت های چند وظیفه ای، FaceTime

بسیاری از برنامه ها تا هنگامی که دوباره وارد آن ها نمی شدید غیر فعال می ماندند و ممکن بود متوقف شوند. با این حال، برخی از برنامه ها مانند Navigon’s MobileNavigator که برای مسیریابی استفاده می شدند حتی هنگام تماس تلفنی فعال باقی می ماندند و به نشان دادن مسیر ادامه می دادند.

در آن زمان، قدرتمند ترین گوشی اپل یعنی آیفون 4 با پردازنده مرکزی Cortex-A8 یک گیگاهرتزی با 512 مگابایت رم در دسترس بود. آیفون GS3 قدیمی دارای پردازنده 600 مگاهرتزی با 256 مگابایت رم بود. پردازنده مدل های قدیمی تر، ARMv6 بود و تنها دارای 128 مگابایت رم بودند.

برنامه اپ استور اپل به سرعت در حال رشد است. بازی های گذشته، Doodle Jump، Fruit Ninja، Cut the Rope و غیره را به خاطر دارید؟ نسخه های قدیمی آیفون، کاربران را به داشتن 180 آیکون میانبر روی صفحه محدود می کرد.

راه حال آن ایجاد پوشه بود. هر پوشه می توانست 12 برنامه را در خود جای دهد. بنابراین عدد 180 به 2160 می رسید. این پوشه ها هر کدام به صورت خودکار نامی داشتند که می توانستید آن را به دلخواه عوض کنید.

از ویژگی های دیگری که به آیفون 4 آمده بود اضافه شدن دسته والپیپر بود. شما می توانستید از بین 27 تصویر پس زمینه یکی را انتخاب کنید و از تصویر خود استفاده کنید. همچنین صفحه نمایش و قفل می توانستند تصاویر جداگانه ای باشند. متاسفانه برای کاربران iPhone 3G این امکان وجود نداشت.

iOS 4 تنها به دلیل تصاویر پس زمینه تاثیرگذار نبود. اندازه نمایشگر آیفون ها تا سری 4 یکسان بود. تفاوت آیفون 4، وضوح 4 برابری نسبت به مدل های قبلی بود. وضوح 320×480 پیکسل به 640×960 رسید، اما نسبت تصویر 3:2 باقی ماند. این آیفون، زمینه را برای صفحه نمایش بزرگتر نسل بعدی فراهم کرد. آیفون 5 در سال 2012 با صفحه نمایش 16:9 عرضه شد.

برنامه FaceTime در اپ استور اپل با قیمت 0.99 فروخته شد. اپل ابتدا قصد داشت این برنامه را به صورت رایگان ارائه دهد، اما با موانع قانونی روبرو شد. این برنامه در ابتدا به وسیله وای فای کار می کرد، اما یک سال بعد توانست از شبکه G3 پشتیبانی کند.

اپل با iOS 4 از طریق Spotlight جستجو را بهبود بخشید. همچنین گوگل، یاهو و بینگ به عنوان موتور پیش فرض وجود داشتند.

اپل در حال حاضر به عنوان یکی از شرکت‌هایی که به حفظ حریم خصوصی توجه زیادی دارد، شهرت دارد. اپل با iOS 4 گامی به سوی این شهرت برداشت، یعنی کنترل های کاربر را برای اجازه دسترسی معرفی کرد.

iOS 4 همچنین توانست iPad اپل را به ابزار بهره‌وری که استیو جابز می‌خواست تبدیل کند. اپل آن را با پشتیبانی از صفحه کلید بلوتوث با چند طرح بندی مختلف معرفی کرد. بعد از آن طولی نکشید که کیبوردهای آیپد در بازار ظاهر شدند.

 

دسته بندی ها

  • اسپیکر گیمینگ
  • JBL
  • میکروفون
  • JBL
درحال بارگذاری ...